Jump to content
Sign in to follow this  
matchlesswdg3

Armstrong MT500 neutral indicator

Recommended Posts

Just bought another MT500 as life was getting too easy and my right leg needed the exercise. Needs a tidy up and the wiring is a right dog's breakfast. The wire from the neutral indicator light on the binnacle is hanging loose and I cant see where it needs to go! Anyone know where the neutral sensor is located and how the cable to it is routed? I think the engine has been out and someone forgot to hook it back up. Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

As you were, guys? I posted the query on the MT Riders site and I think I have found the connection to the neutral sensor. It meant taking off the secondary chain drive sprocket cover.........only to find that the main drive shaft was missing its end nut, so the sprocket (recently replaced by PO) was free on the shaft.......only held on by habit?:(

 

2vd1els.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...